Alt DEX

Definiţiile următoare sunt proprietatea cititorilor părţii luminoase şi sunt protejate de o maimuţă zombie foarte rapidă. Dacă vi le însuşiţi fără a preciza sursa, o să vă urmărească pretutindeni.

Blogul (de Yuki )

 

Blogul e ca o calatorie de unul singur cu trenul in care te apuci si-i povestesti strainului din fata ta toata viata stiind ca n-ai sa-l mai vezi niciodata.

Cafeaua (de Aristocle)

Cafeaua este cuţitul care-mi spintecă în fiecare dimineaţă creierul în două, ca pe un miez de nucă, făcând diferenţa dintre întuneric şi lumină.

Căsătoria (de Yuki )

Casatoria e ca o sfoara in care fiecare participant tine cate un capat. Acuma na, uneori mai trage cate unul de capatul lui si daca trage prea tare se rupe sfoara, dar cel mai misto e cand trag amandoi spre mijloc si iese un nod si concluzia e ca ar fi bine sa nu ti se rupa.

Dragostea (de Realdo)

Dragostea “Cristofor Columb” este atunci cand te disperi scotocind/explorand rafturile la supermarket fiindca EA ti-a spus cu vocea-i suava la telefon “ia-mi si mie ceva bun, ceva ce nu am mai mancat niciodata”.

Dragostea tehnica (amor technicus) e aia cand EL habar n-are sa schimbe o priza sau sa monteze o clanta la usa da’ tu tot il iubesti.

Dragostea “diviziunea muncii” e o plasa pe care va bateti amandoi, sa nu cumva sa care unul mai mult decat celalalt.

Dragostea “space- the final frontier” e atunci cand unul ii striga celuilalt “Vreau spatiuuuu!”, iar celalalt isi ia frumos talpasita in camera cealalta.

Dragostea “nemuritoare” este atunci cand ii cumperi un buchet de flori de camp uscate care tin mult-mult-mult.(N-are importanta ca sunt ieftine-ieftine-ieftine). De aici si vorba cantecului: flori nepieritoare/ pentru iubiri nemuritoare.

Dragostea “ezoterica” este atunci cand habar n-ai de ce e suparata pe tine, dar ai convingerea initiatica a unei greseli impardonabile si a consecintelor ce planeaza implacabil asupra ta.

Dragostea “disecata” este o pacOSTE pe care ti-o asumi cu DRAG.

Timpul (de Aristocle)

Timpul este intervalul dintre două bătăi de inimă.

1 comentariu la „Alt DEX”

Ciripeşte

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s