Etichete

, ,

Când cauţi un job şi găseşti o dragoste, explicaţiile ar putea fi următoarele:

1. Destinul joacă leapşa cu tine, iar la sfârşitul jocului vei fi:

a)      îndrăgostit

b)      îndrăgostit şi concediat

c)      într-un spital de veseli, îndrăgostit şi concediat

2. Nu  căutai, de fapt, un job, ci comoara din insulă, însă exuberanţa te-a zăpăcit şi ai nimerit în alt film.

3. Nu există nicio explicaţie logică, fiindcă viaţă nu-i logică, ci imprevizibilă şi surprinzătoare.

4. Cupidon are nevoie de un arc nou, pentru că cel automat puşcă demenţial pe unde şi pe cine apucă.

O să vă scutesc de partea cu suspansul şi-o să vă spun că varianta câştigătoare e cea dintâi cu punctul c şi că jocul se-ntâmplă în producţia nemţească Barfuss, mai pe limba noastră, desculţ. Ce-mi inspiră mie cuvântul ăsta, desculţ … copilăria cu toate minunăţiile ei, candoare, joacă, nebunie şi pe toate o să le regăsiţi în film, plus o coloană sonoră de salvat în folderul My music. Poftiţi şi două cireşe, să nu ziceţi că vând gogoşi:

Nu mai zic prea multe, căci io-s dintre ăia care detestă să li se facă arşice misterul unui film sau al unei cărţi bune cu detalii – aş putea să te urăsc o săptămână întreagă, dacă îmi faci treaba asta.

Deci, una bucată de film la care nu ştii când vei da din plâns în râs şi viceversa, numa’ bun de luminat weekend-ul tomnatic.

Enjoy! :)

P.S. Citii pe IMBD la comentarii că ar fi un sirop americănesc făcut de nemţi. Părerea mea este individu’ care-o debitat o asemenea inepţie s-o uitat la film în paralel cu vreun meci din liga campionilor, fiindcă Barfuss e anything but an American syrup branded by Hollywood, deşi scenariul e acolo a fost scris.

E un vis nebunesc după care te trezeşti ameţit şi bucuros că (încă) eşti viu.

Reclame